به گزارش خبرنگارقدس آنلاین، حمیدرضا پایدارفر رئیس اداره بهزیستی اردکان درگفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت: اعتیاد ، خیانت و عدم تسلط به تکنیک های مرتبط با مهارتهای زندگی از مهمترین عوامل طلاق در شهرستان اردکان است و در سال گذشته ، ۸۱۰ پرونده طلاق از مداخله در بحران و خط تلفن ۱۲۳ به مرکز تحکیم بنیان خانواده بهزیستی اردکان ارجاع شده که از این تعداد پرونده ۳۲ درصد آن به سازش منجر شده است.
وی افزود : بهزیستی اردکان توانسته با برگزاری کلاسهای آموزشی مهارتهای زندگی، آموزشهای پیش از ازدواج و آموزش خانواده آمار سازش را بالا ببرد.
پایدارفر تصریح کرد : مرکز تحکیم بنیان خانواده بهزیستی با استفاده از نیروهای متخصص ، متعهد و با تجربه سازمان بهزیستی ، بکارگیری اصول علمی مددکاری اجتماعی ، خانواده درمانی ، روان درمانی ، مشاوره و ... به بررسی اختلالات عاطفی - شناختی زوجین و شناخت همه جانبه مسائل و مشکلات در ابعاد گوناگون پرداخته و زوجین متقاضی طلاق را در رفع اختلالات یاری می کند.
رئیس اداره بهزیستی اردکان گفت: این مرکز زمینه های سازش ، حفظ و انسجام خانواده را فراهم می نماید و در صورتی که طلاق تنها راه تامین سلامت و امنیت روانی افراد خانواده باشد به منظور کاهش آسیب های ناشی از طلاق ، توصیه ها و رهنمودهای لازم را در رابطه با نمودار ارتباط صحیح با فرزندان ، ضرورت تداوم ارتباط والدین و فرزندان به آنان ارائه می دهند و در صورت لزوم در رابطه با چگونگی وضعیت سرپرستی فرزندان پیشنهاداتی ارائه می نماید.
وی خااطر نشان ساخت: در حال حاضر مرکز مداخله در بحران بهزیستی اردکان پرونده های ارجاعی از دادگستری و خود معرف را پوشش می دهد ودر سال ۹۷پرونده های ارجاعی از دادگستری به این مرکز ، ۹۱ درصد و خود معرف ۹ درصد بوده است.
پایدار همچنین خط تلفن ۱۲۳ را یکی از واحدهای اورژانس اجتماعی برشمرد و افزود : مسوولان این خط تلفنی به صورت اورژانسی به افراد دارای مشکل همسرآزاری ، خودکشی ، فرار از منزل و سایر مشکلات مشاوره ارائه می دهند.
انتهای پیام /
نظر شما